Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Har bara hunnit med två TC pass den här veckan. I måndags och idag, planen var att köra även igår men jobbade sent och när jag kom hem så ville kroppen bara vila så jag hoppade träningen och glodde på bancykling från VM nere i Holland. Ganska så intressant, kan ha varit för att Vacchi är kommentator 🙂

I morgon ska  jag försöka klämma in ett TC pass på kvällen, ska och klättra i Solna efter jobbet så det blir en bra mix av styrka och kondis!

Annons
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.