Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Idag så vaknade vi av regn och beslutade att turista lite på förmiddagen.. blev besök på vin och olivolje ställe med provsmakning.
När vi klev ut ur dörren visade det sig att ledarna på Craft transalp kom förbi farandes på gatan, stannade till och yrkade, fotade på täten innan vi åkte vidare för lunch uppe vid lago di Tenno.
Vädret blev bättre så jag fick ned mig Jussi ut på en kort rek runda, vi hittade Bmx och Mtb parken som ligger en bit bort. Därifrån klättrade vi spikrakt upp på en kantig väg som bestod av stenar med hål och dåligt fäste, 264 möh hamnade vi på på toppen..
Sen stack jag iväg ensam till Riva för att kika på målområdet för transalp men det var i te så mycket att se så jag beslutade mig för att köra ett Bergstempo pass upp till Pregasina som vi har som en liten intern tävling här nere. 5,85km med 433 höjdmeters stignig på 25:35m Medelpuls 182 bpm 13,7 km/h
I morgon är det dags för en långrunda upp till Tremalzo som ligger på 1900 möh
Ciao

AnnonsMikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.