Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykelpassion by ShortyOkategoriserade

Dagens / Kvällens aktiviteter

Kikade ut genom fönstret när jag vaknade i morse och det såg blött och disigt ut..

Började montera ihop nya sängstommen innan jag stack iväg till Hellas för att möta upp Johan.
Lagom på plats började regnet falla men det fick gå ändå och det blev riktigt skoj, bra tempo och inga onödiga pauser för att hålla värmen uppe. Fick ihop 1 tim 10 min cykling.
Väl hemma så var det dags att dra iväg och storhandla sen när vi kom hem fixade Malin maten och jag fortsatte med sängen.. Ni som aldrig monterat ihop Ikeas Brimnes sängstomme så kan jag säga att det tar ca 2 tim effektivt skruvande innan skiten är på plats, men fint blev det!
Veckans träning ska bestå av 2 cykel och ett Motocross pass och på lördag kör vi Kolmårdsbiken!

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.