Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykelpassion by ShortyOkategoriserade

Det var väl självaste F**!!!

Jaha, nu har man snart dragit runt på en märklig förkylning i 3v…. Började med feber utan någon annan symtom..Efter några dagar kom halsen in i bilden, skit ont i halsen och inga övriga besvär. Kollades upp av doktorn och inget virus hittas utan ”bara” irriterade halsmandlar…… Halsonda försvinner och snorandet tar vid.
Idag fick jag nog och gick till nästa läkare där bihåleinflamation konstateras så nu är det 10-dagar med rinexin samt nasonex, vore väl självaste fan om man inte ska bli frisk i veckan……. Psyket är nere på botten och simmar!

Btw 7-dagar till Grancan!

Annons
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.