Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Stressade hem efter jobbet och bytte hjul på Hardtailen som blev dagens ride.
Kom iväg sent (18:30) och utan att ha fått något i magen sedan lunchtid vid 12-tiden så det kändes sådär i benen, stelt och ovant när man kört heldämpade senaste månaden.. Nåja spåret var skoj men lite slipprit efter senaste tidens regnande, blev omkört i slutet av en snabb åkare som visade sig vara ingen mindre än Calle Friberg som var ute och körde några heta varv, snackade lite med honom efteråt och det visade sig att vi hade lite gemensamma vänner.
Calle bor också  i närheten av Ursvik så det kanske blir någon runda ihop framöver.

Annons
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.