Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Okategoriserade

Första punkan i skogen….

Japp, det blev en mindre lyckad tränings runda efter jobbat idag.
Åkte iväg från jobbet och taggade på Nick spåret vid kista, efter bara några kilometer mitt i skogen small det till om bakdäcket.  Synade däcket och hittade en 1″ spik rakt in genom  både slang och däck dessvärre saknade jag för dagen en reserv slang!!!!!
Visste inte riktigt vad jag skulle göra,  5km hem och cykla hela vägen skulle troligtvis skada hela fälgen.
Lyckades få tag i Fredde på www.carlaproshop.se han var snäll nog att plocka upp mig vid sörentorp så det vara bara att gå några kilometer och vänta.
Vi åkte hem till honom i edsberg och fixade på en ny slang, tog även en extra ifall att olyckan skulle vara framme igen.  Cyklade iväg hemmåt i duggregnet och taggade på spåret igen, men vek av nere vid Ursviks IP och styrde hem därifrån.
Vad kan man lära sig av detta?  Ha alltid med mig extra slang samt alla verkyg och ett extra kedjelås!
Det är ensamt i skogen!!
Vi får se vad det blir för runda i morgon, beror lite på vädret.

Annons
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.