Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykelpassion by ShortyOkategoriserade

Från början var vi 3.

Igår kördes en riktig långrunda runt södertörn, härligt väder och trevligt sällskap.
Jag, Peter och Johan möttes upp hemma hos mig och begav oss ut mot Haninge för att möta upp Jussi.
På vägen fick vi sällskap ev en Fredrikshovare som var ute själv och ville hänga med oss. Vi tog oss vidare ut mot Ösmo och fortsatte därifrån ner till Rosenhill där det blev obligatorisk fika.
När vi satt där så kom en kille fram och frågade om vi skulle in mot stan och ville gärna haka på eftersom han var ute solo. Nu var vi 6st som drog vidare in mot stan via Pålamalm, Haninge, Lissma. Lämnade Jussi och Hovet cyklisten på vägen för att skiljas från sista gubben inne vid skanstull sen var vi bara 3 igen !
Riktigt skoj att vara cyklist när man träffar på nya människor på vägen och alla har samma motivation och intresse för cyklingen, en riktig höjdardag!
Klicka på länken för mera detaljer ifrån hela rundan…

Södertörn på Garmin Connect – Detaljer

Annons

Sänder en tanke till anhöriga som förlorade Wouter Weylandt i en tragisk vurpa under dagens etapp i Giro d´Italia..

R.I.P
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.