Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Blev att stressa direkt från jobbet och in genom bilköerna för att hinna in till cykelcity innan 18.00. Väl på plats så fixade Ragge fram ett Hope styrlager sen plockade jag på mig några små nödvändiga prylar.
Drog raka vägen ut till Hellasgården och brände av ett varv runt Nacka masterna och delar av blå/grön.
Fick ihop en timme effektiv cykling i fint men kallt väder, finjusterade positionen av sadeln eftersom jag bytt till en ny lätt New Ultimate stolpe och fick till det bra.
Prövade också lite inställningar på gaffeln och hittade en riktigt bra setting som funkar kanon på rötter och små steniga partier.
Vägde FS Gianten ikväll, 9850gr med flaskställ och pedaler..
 Nu är det sovdags!

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.