Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Igår så var det dags att ta hand om cyklarna efter Mörksuggan, hade inte lastat ut dom ur bilen när vi kom hem utan fixade i ordning allt efter jobbet istället.
Soligt och fint väder utanför jobbet när jag stod och tvättade, skönt som f*n efter söndagen regn…
Idag kom ett paket med ett nytt styre och nya bromsskivor som ska på racebiken, ska testa ett bredare styre då jag tycker att det som sitter på är i smalaste laget och har svårt att få kraft när det går uppför.
Blev ett RaceFace Deus 700mm samt KCNC Razor160mm skivor..
Ikväll blir det förmodligen cykling med grabbarna ute i Huddinge skogarna, det enda som kan stoppa oss är ordentligt med regn!

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.