Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Vi drog från mig ut mot Drottningholm och Fornstigen, idag skarvade vi på rundan med ett varv på Rävstensrundan / Strandrundan.
Blev ett bra pass med högt tempo utan pauser, Garminfilen hittar ni här nedan   http://connect.garmin.com/activity/198538114
Och vad säger vi om Kessiakoff, skyndade hem efter jobbet för att få se avslutningen av dagens etapp som verkade vara riktigt tuff!
Kekke tog tillbaka bergatröjan och jag är riktigt imponerad över hans körning upp till dom två första topparna idag, spurtade ner Pierre Rolland ala Mtb stylee och knep 25p och toppar med 66p
Vi får se hur det går i morgon!
Btw sista dagen på jobbet innan semester på 4 veckor hägrar..

Stylish at the Kings backyard!

Annons
After Bike med en mellis på balkongen.

Favorit i Repris..
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.