Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Det har hänt ganska mycke på kort tid som jag tänkte sammanfatta lite kort.
Paketet från Dulight ligger på posten och väntar, ska bli trevligt att få pimpa biken lite!
Jag har blivit med Suzuki RMZ 250-2011, byter bort Hondan 450cc mot den här lite snällare hojen så nu ska jag bara kitta i ordning Hondan så jag kan ställa ner den hos Fredde på Carlaproshop till fösäljning.
Vi har skrivit på papper för lägenhetsbyte, om allt går i lås som det borde göra så flyttar jag och Malin till en tvåa i Solna under April, det ska bli riktigt skoj att flytta ihop!

Träningen har lyst med sin frånvaro under denna vecka, kännt mig lite krasslig så jag vill inte riskera något utan håller mig lugn istället.

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.