Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykelpassion by ShortyOkategoriserade

Helgen aktivitieter

Jaha, å var den här helgen över… Vart tog den vägen?
I Lördags så stack jag och Malin ut på en runda längs Järvafältet i ett par timmar, eftersom vi skulle iväg på bröllop så bleb det lite stress på vägen tillbaka men det var iallafall skönt att komma ut en sväng. Sen var det bröllopsfest nere i Sorunda hela kvällen och kom väl inte i säng förens vid 02:00 sliten såklart!
Söndagen erbjöd picknick med föräldrarna på Djurgården sen tog vi vägen via Nespressobutiken och bunkrade upp med lite kapslar och en mjölksjummare 🙂
Sen var det ett problem kvar, hämta bilen nere i Sorunda som vi lämnade kvar. Blev en sen Cykeltur vid 17.30 via Ekerö och färjan över till Slagsta. Tog sedan kort avägen via Hågelbyleden och Vårsta ner till Sorunda, ca 2tim tog det men det var riktigt skönt att komma ut..

På Slagsta färjan.

Annons
Malin, Arne & Farsan drar lite..
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.