Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

I kväll var det riktigt ljust i Hellas skogen, skulle gissa att vi var över femtio glada cyklister på plats.
Jag slöt upp på Concept store runt 18-tiden för lite snack och förtäring..
Efter en kort introduktion av personal från Silva så sadlade vi upp och rullade ut i mörkret.
Blev smått kaosartat när vi kom fram till Sicklaskiftet där det blir singeltrail, varierad nivå på cyklister gjorde det väldigt svårt att komma fram utan att behöva stanna till i backarna.
Blev ändå en skaplig runda med lagom snabbt tempo i täten varierat med tio minuters vila för att samla ihop hela gänget..
När vi kom tillbaka till hellasgården så delade vi upp oss i tre grupper varav en skulle köra tekniskt på vägen hem medan den andra tog lättare stig/cykelväg och den tredje väntade kvar på eftersläntare.
En trevlig kväll och ett roligt initiativ av Silva, Kekke & Conceptstore
Mer info från Garmin kommer senare..

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.