Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykelpassion by ShortyOkategoriserade

Löpning & besök hos…

Idag var planen att besöka Lasse på FAIRING (officiella kosttillskotts leverantör) för att ladda på energi och vitamin förrådet. Hämtade lite fina grejer bla sloow carbs + & Energel
När jag kom hem så regnade det inte så mycket så planen blev att cykla lite intervaller uppför Hagakullen.
Tyvärr så hade jag glömt bort att pedalerna satt kvar på XTC´n som står på jobbet, nya är beställda men kommer troligtvis först imorgon.. Blev sur och irriterad för att jag skulle missa ett givet träningspass, men så blev det inte… Snörade på mig löparskorna och stack ut i regnet, drog 6st 30 sek intervaller uppför en backe och sedan blev det en kort runda hem igen 32 min totalt!
I morgon blir det TT i Väsby, come rain or come shine….

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.