Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykelpassion by ShortyOkategoriserade

Nynäs slott & kajak

I går åkte vi ner till Nynäs Slott som ligger mellan Trosa & Nyköping för att hälsa på Malins kompis Karin och hennes sambo Jonas som har hand om en mysig liten stuga (Kojen) bredvid slottet.
Vi bodde på vandrarhemmet som också ligger ett stenkast från slottet, igår blev det en sen cykelrunda på en timme  i mellan regnskurarna. Senare på kvällen var det dags middag och social umgänge som var lika trevligt som vanligt.
I dag så velade vi lite på morgonen om vi skulle paddla eller inte då vädret var riktigt ostadigt. Efter ett tag bestämde vi oss för att de oss iväg ut i skärgården.
Förts gången för både mig och Malin, men tack vare bra lärare (Jonas & Karin) gick allt riktigt bra!
När vi kommit ut en bit så skulle vi ta oss i land på en ö för lite fika på klipporna, vi hade precis dukat fram allt och fått lite kaffe i koppen så blåste ett riktigt regnoväder över och vi blev totalt genomblöta….
Som tur var gick det över på 10min så vi kunde ta oss hemåt.
Det blev en tur på totalt 4 timmar och det var absolut inte sista gången vi paddlade för det var riktigt skoj!
 

Annons
Tre blöta men glada personer, Jonas, Malin & Karin

Allt som behövs, karta, Kajak & Fairing

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.