Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Okategoriserade

På plats nere i Alperna!

Kom till hotellet i går kväll, bor i en mysig liten by utanför Bormio som heter Santa Caterina ligger ca 1700m överhavet. Vi tänkte börja med en lugn dag så benen kommer igång efter resan ner. Drog iväg vid 9.45 och rullade ner mot Bormio. Där hittade vi en liten väg som gick upp mot en sjö som heter Lago di Cancano.
När vi kom upp en bit så fick vi sällskap av en lokal cyklist som var väldigt trevlig och tippsade om lite rundor på knackig engelska. Vägen var fin och inte alls så mycke trafik, när vi nådde toppen så hade vi kommit upp på 1944 möh det innebar en stigning på ca 750m från bormio som ligger 1200 möh.

Totalt idag så blev det  53,4km / 2tim 29min /1582 höjdmeter.  = en lagom runda…. 😉

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.