Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Regnade fram till kl 14 idag, så det kändes som att köra DM uppe i Bålsta med bilköer och hela balletten
inte var speciellt lockande!
Nu hade jag ju alla grejor med mig i bilen så träning var det ju tvunget att bli iaf..
Körde ut till Drottningholm och drog ett varv på Fornstigen. I dag så bestämde jag mig för att testa varvet motsols, har mött några andra som gjort det och tänkte att det skulle vara lite omväxling.
Kändes som varvet blev lite svårare och backigare åt det här hållet, med tanke på regnet som kommit så var det rejält halt på sina ställen. Mitt ute i skogen träffade jag på en trevlig kille med en Cannondale flash 29er carbon som också var ute ensam. Vi stod och snackade lite skit och jag fick även testa hans nya hoj, den var riktigt nice och det satte ännu mera griller i huvudet på om man ska köra 26 lr 29″ nästa år..
Vi gjorde sällskap åt mitt håll då mörkret började lägga sig, han visade även lite nya trails som jag inte hade en aning om fanns ute på Lovön ( tack för dom tipsen)
Blev en total tid på 1tim 30m  inkl snack.

Trixit uppför

Annons
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.