Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Åkte från jobbet och trodde på uppehåll inför kvällens TT…
Kom till Kista när himlen öppnade sig och det var ett ordentligt skyfall..
Väl hemma bytte jag om och hoppades på lite paus i regnandet men det såg riktigt mörkt ut uppe från vårat utkiksplats, från balkongen ser vi ända till gasklockan vid Hjorthagen ett stenkast från Fiskartorpet..
Efter ett tags väntande ställde jag in, 20min pendlande i spöregn för att köra ett par varv på en skitig såphal TT bana var jag inte upplagd för idag!
Synd om Kari som hade gett sig iväg innan regnet kom och hamnade mitt i, såg ut som om cykeln gått ett långlopp i lera efter bara ett varv i regnet sa han i telefon..
Nåja så kan det vara när hösten har kommit.. Nya tag nästa vecka..

Annons
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

1 kommentar

  1. Tråkigt när det blir så men så bor vi ju i Sverige också :/ Själv sitter jag och håller tummarna för att himlens portar ska stängas för idag…

Comments are closed.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.