Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykelpassion by ShortyOkategoriserade

Sammanfattning Keps :1

Banan var bra, vädret kanon och det kom många cyklister som kämpade tappert i Premiären..
Visste inte riktigt hur hårt jag skulle öppna så det blev lite avvaktande i början vilket orsakar problem med långsammare cyklister på dom mer tekniska partierna där jag är som snabbast..
Kämpade på och hade bra drag hjälp av några MTB Täby cyklister, när jag kom till varvningen efter fyra varv trodde jag att det var mål och svängde av.  Efter ett tag kom en snäll person fram och frågade om jag verkligen hade kört mina fem varv.. Var ju dumt av mig att inte ta reda på hur många varv man ska köra, H30=5v
Drog ut på sista varvet efter att stått still nån minut, har ingen aning om jag tappade någon placering men jag bet ihop sista varvet och lyckades i alla fall ta en tredje plats i H30 det får jag va nöjd med..
Nu vet jag hur jag ska träna för att få upp rätt speed på dom flacka otekniska partierna!

Resultat finns på den HÄR sidan!

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.