Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Körde 1-1/2 v på Nickspåret efter jobbet igår. Blev både lugnt och snabbt, försökte trycka på lite under ett helt varv för att få en bra tid men det blev inget rekord idag, 32min..
Stannade under uppvärmningen och fixade lite på spåret vid en svår passage där man ska upp över en brant bergskant. Där är det så lätt att man dunkar i fram klingan när man kör Fs och fjädringen komprimeras.
La ut lite stockar och mindre pinnar för att få en lite flackare kant och där med lite bättre markfrigång!

I dag på morgonen så var jag ute och sprang 5km och nu tänkte jag hoppa på räsern för en kortrunda i det fina höst vädret..

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.