Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

I dag var det dags för distans ut i södertörnsskogarna!
Möttes upp hemma hos Jussi vid Vega fortsatte via Ådran och Pålamalm där vi bitvis körde på Lida loop banan för att vik av mot Rosenhill där det skulle fikas..
Vi blev fem tappra som trampade iväg längs grusvägarna, några kilomenter innan fikastoppet så körde Tommy av kedjan i en av dom branta grusbackarna bakom Uringe. Kedjan lagades och vi trampade vidare men efter en stund brakade det till igen och hans bakväxel lossnade. Nu var det bara att skruva bort växeln och köra på en växel ner till Rosenhill där han fick skjuts hem.
Vi andra trampade på hemåt via Lida på bitar av tredje loopen och kom fram uppe vid Jehanders för att ta sörmlandsleden mot ådran och hem.
Trevlig runda trots att det började duggregna på vägen hem.

Distans: 49,2km
Färdtid: 2tim 30min

Fix av kedjebrott.

Lidaloop backe.

Annons
Fix av bakväxel.

Loop3 grusväg mot Lida.

Pigg Pappa (60år) hänger med!

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.