Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykelpassion by ShortyOkategoriserade

Träningsfri helg..

I helgen gjorde jag ett snabbbesök hos kusinerna i Finland och passade samtidigt på att kolla på en klassisk endurotävling som är totalt 1025km Päijänne ympäriajo där en kompis ställde upp.
Det betyder att det inte blev någon träning om man inte räknar in att dra en pulka med en femåring i som ett träningspass 😉  Nåja, helgen var kanon och det är alltid trevligt att hälsa på kusinerna.

Idag lyckades jag klämma in ett 4×4 pass på TC´n och det blir en repris på det imorgon och eventuellt lite klättring innan.

Annons
Vinnaren, Oskari Kantonen i djupa snöspår!
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.