Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Ja det gick inte riktigt som jag ville idag…
Banan var riktigt skitig och det sög ordentligt i benen på många delar av banan, gick inte att ta sig fram på cykeln på ett par ställen och backen på slutet blev det till att knata uppför. Låg med i andra klunga under merparten av första loopen men tappade lite innan varvning, hela andra och i början av tredje hamnade jag i ingemansland.. Sen fick jag sällskap av två Mjölby cyklister innan det gick åt H-vete..
Jag är nöjd med loppet fram tills på sista loopen efter ca 2.17 och 45km hade haft lite kramp känning i låret innan men hoppades på det bästa. Då kom vi fram till en backe och en liten brant knäpp, där total krampade båda låren och jag fick kasta mig på marken. Krampen höll i sig i flera minuter och jag kunde inte resa på mig.
Till sist så kom jag upp och stretchade loss och kunde cykla iväg lite lätt men det var redan kört så jag rullade sista milen till mål i lugnt tempo för att hålla tillbaka krampen.
Skiter i resultatet, det var en bra genomkörare och jag vet vad jag ska träna på framöver!
Nu ligger jag död i soffan efter ha tvättat alla grejer..
Resultat finns HÄR

Lastade efter målgång

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.