Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Jaha då blev det ett race istället för tävling.. Hämtade upp Adam på vägen ut mot Sigtuna där vi trodde det skulle vara organiserad träning med Smack.
Det visade sig istället vara en deltävling i Upplands cupen. Vi var ju där så det var ju bara att klistra på sig en nummerlapp och dra som ett jordsvin….Ca 20 glada cyklister i olika åldrar ställde upp på startlinjen.
3 1/2 varv på 5km skulle köras, banan var fin bitvis tekniskt med blöta hala rött pga regnet som kom på eftermiddagen varvat med korta bitar med motionsspår.
Det rullade på fint och jag gick i mål på 56.09. Har ingen aning om placering men tippar runt 5:e plats.
Blev en mycket trevlig kväll med bra pump/intervall temp istället för en vanlig träningsrunda, man höjer ju sig lite extra när det är race så är det bara!

Nöjd efter målgång.

Annons
Adam ser glad ut med sin Giant HT.

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.